Կոմպոտը, ժամանակակից ընկալմամբ, մրգային զովացնող խմիչք է, որը պատրաստված է քաղցրաջրում եփած թարմ, չոր կամ սառեցված մրգերից: Կոմպոտը պատրաստում են ուտելի տեսակի բոլոր մրգերից ու հատապտուղներից։
1 լիտր
1 լիտր
Բալի կոմպոտը համարվում է լավագույն կոմպոտներից մեկը: Այն ունի բուժիչ հատկություններ ու լավ սննդային որակներ:
Շնորհիվ երկաթի և մագնեզիումի բարձր պարունակության, այն խորհուրդ է տրվում սակավարյունության դեպքում:
Բալի կոմպոտը հիանալի միջոց է ծարավը հագեցնելու և ախորժակը բարելավելու համար:
1 լիտր
1 լիտր
1 լիտր
1 լիտր
Ելակն ամենահամեղ ու օգտակար ամառային հատապտուղներից մեկն է, այն օրգանիզմը հագեցնում է անհրաժեշտ օգտակար տարրերով:
Անուշահոտ ելակից պատրաստված կոմպոտի օգտակարությունը կայանում է ելակի հակաօքսիդիչ հատկության մեջ:
Այս ըմպելիքը պարունակում է մարդու բնականոն կենսագործունեության համար անհրաժեշտ միկրո և մակրոտարրերի մի ամբողջ հավաքածու:
Սննդային արժեքը 100 գրամում` Ածխաջրեր — 14գ Էներգետիկ արժեքը — 56կկալ
1 լիտր
1 լիտր
1 լիտր
1 լիտր
Հոնը հիանալի բուժիչ հատկություններով օժտված հատապտուղ է:
Հոնը հարուստ է ամենահնարավոր սննդարար ու օգտակար նյութերով, հետևաբար կարող է բուժել մի շարք հիվանդություններ:
Հոնի կոմպոտը կարող է օգնել օրգանիզմին պայքարել տարատեսակ վիրուսների, վարակների դեմ և բարելավել իմունիտետը:
1 լիտր
1 լիտր
Սերկևիլի կոմպոտն առանձնանում է հաճելի բույրով, քաղցրաթթու համով:
Այն ամրացնում է օրգանիզմն և գործում է որպես դաբաղանյութ, հակաբորբոքային և միզամուղ:
Սերկևիլի կոմպոտը խորհուրդ է տրվում խմել աղեստամոքսային տրակտի, սակավարյունության, սրտի և շնչառական հիվանդությունների դեպքում:
1 լիտր
1 լիտր
Դեղձի կոմպոտը հաճելի թարմացնող և օգտակար ըմպելիք է:
Դեղձի կոմպոտն ուժեղացնում է ստամոքսի հյութազատման գործունեությունը, բարելավում ճարպային սննդի մարսման գործընթացն, օգնում է պոդագրայի, ռևմատիզմի, երիկամների հիվանդությունների դեպքում:
1 լիտր
1 լիտր
Սերկևիլի կոմպոտն առանձնանում է հաճելի բույրով, քաղցրաթթու համով:
Այն ամրացնում է օրգանիզմն և գործում է որպես դաբաղանյութ, հակաբորբոքային և միզամուղ:
Սերկևիլի կոմպոտը խորհուրդ է տրվում խմել աղեստամոքսային տրակտի, սակավարյունության, սրտի և շնչառական հիվանդությունների դեպքում: